top of page

Осинови

Животно

Зоо-центърът предоставя възможност на посетителите и любителите на животни да осиновят някои от нашите обитатели. Според харесаното от теб животното, можеш да подсигуриш храната му за даден период и да станеш неговия осиновител. 

DSC09705.jpg
bg-new_edited.png

Можеш да осиновиш всяко едно неосиновено животно от Зоо-центъра - за целта се изготвя месечен абонаментен план, средствата от който подпомагат ексклузивно нуждите на животното. Можеш да избереш продължителността на този абонамент, както и сумата спрямо животното - тя се определя не от екзотиката му, а от количеството храна и грижи, които са му необходими за един месец. Чрез осиновяване на наш обитател, ти подсигуряваш нуждите му за идните месеци, а в замяна ние ще изготвим документ и ще получиш диплома. При желание от твоя страна, може да сложим табелка с името ти или това на твоята фирма, в ролята на осиновител, пред заграждението на животното.

Това е чудесна възможност за хората, които искат да подкрепят дейността ни, но нямат възможност да присъстват физически в доброволческите ни акции.

За повече информация относно

осиновяването на животно, моля свържи се с нас. 

DSC00018.jpg
bottom of page